Sprawozdanie dla ofiarodawców za rok 2015

6 kwietnia 2016

12952807_1023485604397543_281196651_o W Pensjonacie Socjalnym „Św. Łazarza”, mieszkańcy składają i wkładają do kopert sprawozdanie merytoryczne i finansowe za rok 2015. Już lada dzień osoby wspierające nas otrzymają podziękowanie za przekazanie środków finansowych Kamiliańskiej Misji Pomocy Społecznej przypominany również o możliwości przekazania 1% aby to zrobić wystarczy w zeznanie podatkowe wpisać KRS 0000394803. Dzięki okazanej pomocy mogliśmy w 2015 roku realnie odmienić życie wielu osobom a czasem wręcz uratować im życie.  Udzielamy pomocy rzeczowej, żywnościowej, medycznej, psychologicznej, duszpasterskiej i pracownika socjalnego oraz pomocy osobom wymagającym schronienia, które ze względu na swoją sytuację życiową nie są w stanie zapewnić tych niezbędnych potrzeb we własnym zakresie.

12959501_1023485581064212_644073156_o

Możesz wesprzeć nas wpłacając dowolną kwotę na poniższe konto:

Kamiliańska Misja Pomocy Społecznej

Ul. Poniatowskiego 14, 05-092 Łomianki-Buraków

X ODDZ. PKO BP S.A. WARSZAWA

NR. KONTA 25 1020 1013 0000 0702 0003 2474

kod (BIC) SWIFT dla przelewów zagranicznych: BPKOPLPW

Wpłaty darowizn rozliczane są za pośrednictwem Centrum Rozliczeniowego Dotpay

Darowizna na rzecz Kamiliańskiej Misji Pomocy Społecznej
Kwota: PLN

Wpłacając ofiarę pieniężną na konto Kamiliańskiej Misji Pomocy Społecznej możliwe jest jej odliczenie od podstawy opodatkowania jako darowiznę na działalność charytatywno – opiekuńczą, dokonaną stosownie do postanowień artykułu 55 ustęp 7 ustawy z 17 maja 1989r., o stosunku Państwa do Kościoła Katolickiego w Rzeczypospolitej Polskiej (Dz. U.89.29.154 z późn. zm.).